STARTER

Meteen een
goed begin.

Als starter wil je maar al te graag laten zien dat je bestaat. Dat begint vaak met een website en social media profielen, maar je merkt al snel dat je een goed logo of beeldmerk kunt gebruiken. Misschien wil je reclame maken of een goede indruk achterlaten en dan kunnen de kosten snel op lopen.

Wij begrijpen heel goed dat niet iedere starter in één keer flink kan investeren. Daarom hebben we dit pakket voor je samengesteld. Zet jezelf meteen goed op de kaart voor een betaalbare prijs per maand!

INCLUSIEF

Logo ontwerp

Wanneer je bij ons een starter abonnement afsluit, krijg je toegang tot een aantal cruciale diensten om jouw nieuwe onderneming een boost te geven. Een op maat gemaakt en goed doordacht logo en/of beeldmerk kan daarbij natuurlijk niet ontbreken!

Een logo is één van de, zo niet het belangrijkste element van jouw onderneming. Het bepaalt de uitstraling naar de buitenwereld en is dus ook het meest herkenbare element. Een goed logo is onderscheidend, opvallend, toepasbaar en brengt de boodschap van jouw bedrijf over.
Klik hier om onze vorige logo cases te bekijken!

ONLINE

Social media opmaak

Om je zo goed mogelijk te helpen bij het starten van jouw onderneming zorgen wij ervoor dat de gekozen social media pagina’s optimaal opgezet worden.

Je kunt bij ons aangeven wat je graag wilt uitstralen en wij doen de rest. Het door ons ontworpen logo wordt hier ook in verwerkt. Daarnaast zorgen we dat alle gegevens kloppen en voegen we waar nodig nog een aantal grafische aspecten toe, zoals banners en icoontjes.

ONLINE

Posts

Online gevonden worden is natuurlijk fijn, maar om écht gezien te worden moet je actief blijven. Dit doen we voor je door periodiek een post te plaatsen.

We kijken met jou wat voor soort content je graag wilt om ervoor te zorgen dat hier optimaal gebruik van gemaakt kan worden. We creëren een format waar bij iedere post rekening mee gehouden wordt en schrijven een opvallende tekst. De posts worden op de ideale tijden en dagdelen geplaatst.

DRUKWERK

Visitekaartjes en flyers

Nog steeds erg belangrijk bij het opbouwen van je netwerk en dus niet te missen in het starter pakket! Natuurlijk leven we in een online wereld, maar wij geloven er nog altijd in dat fysiek drukwerk zoals een visitekaartje of flyer relevant blijft.

Met een visitekaartje of flyer kun je snel je (contact)gegevens en informatie delen met je gesprekspartner. Het is makkelijk mee te nemen en als het lekker opvalt en een goede boodschap bevat is het extra aantrekkelijk. Voor een starter is het nog altijd essentieel om een aantal drukwerk items achter de hand te hebben om uit te kunnen delen.

VIIB SUBSCRIPTIONS

Dit is precies wat ik zoek, hoe nu verder?

We hebben eenmalig een aantal gegevens nodig, daarna kun jij achterover zitten terwijl wij doen waar we goed in zijn!
NAAR CHECKOUT
HOE WERKT HET?
1

Gegevens invullen.

Vul je persoonlijke gegevens en eventuele bedrijfsgegevens in en klik op afrekenen.
2

Betaling.

Je wordt doorverwezen naar de RCUR betaalservice. Vul de benodigde velden in en ga akkoord met de maandelijkse incasso.
3

Bevestiging.

Je ontvangt binnen 1 werkdag een bevestiging op het door jou doorgegeven e-mailadres.
4

En klaar!

Via de link die meegestuurd wordt kun je je aanvraag doorgeven. Volg de aanwijzingen in het formulier en wij doen de rest!