Dennis Sluijter
December 9, 2021
Alle blogs

Top 5 Redenen waarom je in 2021 nog steeds flyers nodig hebt

Delen:

Advies nodig over jouw groei strategie 🚀?

Bedankt! We zullen zo spoedig mogelijk
contact opnemen.
Oeps! Iets ging er mis...
  • Videomarketing? Wat is dat?
  • Vindbaarheid
  • Conversie
  • Wat doet dit voor jouw bedrijf?
  • Het gaat om wat je ziet
  • Professionaliteit
  • Waarom 12 keer?
  • Toepassen

De meeste mensen zeggen dat flyers erg ouderwets is en dat het je niks op levert. Nou, dat levert toch wel degelijk iets op! We leven nu wel in een digitaal tijdperk waar je overal verschillende aanbiedingen of advertenties ziet, maar de ouderwetse flyer is nog steeds en super goed middel om je bedrijf te promoten.

Flyers laten maken is dus voor iedereen geschikt! Of je nu een starter bent of groot bedrijf, je kunt het altijd gebruiken.

In dit artikel bespreken we een aantal redenen waarom flyers nog steeds belangrijk zijn voor jouw bedrijf en voor je marketing.

Flyers zijn goedkoop

Tegenwoordig kun je al duizenden flyers laten drukken voor een erg laag tarief. Dit maakt het interessant om grotere oplages te latendrukken, zodat je ook meer kunt verspreiden. Voor professioneel ontwerp zijn wel de nodige dingen vereist om je flyer zo ‘conversie vriendelijk’ te maken, maar dat kan ook al vanaf 84,-. Het is dus echt je centen waard!

Kastfood Maaltijdservice Flyer

Je bereikt makkelijk je potentiële klanten

Als je bijvoorbeeld een winkel hebt kun je altijd heel gemakkelijk je publiek bereiken. Je kan ze ophangen, uit laten delendoor iemand of zelf natuurlijk bij een aankoop een flyer meegeven. Dit zorgt voor een persoonlijker contact dan dat je ze laat verspreiden door de brievenbus.

Zorg er wel voor dat je weet waar je publiek zit. Niet datje straks een gezond voedsel platform hebt en je flyer terecht komt bij een snackbar. Je kunt dus zelf bepalen waar deze verspreid worden en dat maakt het erg doelgericht.

 

Mensen willen iets vast kunnen houden

Een online-advertentie kun je met 1 klik heel gemakkelijk wegklikken zodat je hem nooit meer hoeft te zien. Met een flyer is dat dus net even wat anders. Mensen houden ervan om iets fysieks in hun handen te krijgen waar ze naar kunnen kijken.

Zorg er wel voor dat je flyer er ook zo aantrekkelijk mogelijk uit ziet met een goede kwaliteit papier. Dit maakt de beleving nóg een stukje beter.

Onbeperkt grafisch ontwerp voor een vaste prijs per mand

Het blijft hangen

Omdat jouw flyer er natuurlijk super goed en opvallend uit gaat zien, valt dit natuurlijk erg op bij de ontvanger. Dit zorgt dat ze een band met je krijgen en je huisstijl herkennen. De flyer helpt bij het overbrengen van je boodschap en zorgt voor een persoonlijk tintje.

Zelfs als ze besluiten om nooit meer contact met je op te nemen zullen ze de flyer toch blijven onthouden. Dat is bij een duurdere eenmalige advertentie zeker niet het geval.

Het blijft opvallend

Stel je voor dat je lekker ergens een drankje gaat doen en daar ligt een flyer op de tafel wat jou meteen opvalt. Je zou hem waarschijnlijk even oppakken en lezen waar het over gaat. Dit is de inpakt die een flyer kan hebben. Ze hoeven niet direct actie te ondernemen, maar hebben wel jouw flyer gezien en de info gelezen. Misschien interessant  voor in de toekomst?

 

Deze blogs zijn ook interessant!

Alle blogs