Mastwerk

Mastwerk is in 2022 opgericht en heeft ons vanaf de start gevraagd hen te ondersteunen op gebied van (online) marketing. Zo hebben we het logo ontwikkeld, met de bijbehorende kleuren- en typografiestijl, welke meegenomen zijn bij het maken van de website. Om in het kort uit te leggen wat de voordelen van Mastwerk zijn en wat ze zo onderscheidend maakt in hun markt is gekozen voor een animatievideo.

Wat Mastwerk met de website wil bereiken is het informeren en vooral overtuigen van de bezoekers dat de lichtmasten die zij leveren tot 3x duurzamer en voordeliger zijn dan de gebruikelijke stalen masten die vaak op bouwlocaties te vinden zijn. De animatievideo is om die reden ook bovenaan de pagina toegevoegd en als je meer van scrollen houdt, zie je alles wat je moet weten op een rijtje voorbijkomen.

Mensen kunnen daarnaast via de website hun lichtmasten op maat aanvragen voor koop of huur via de aanvraagformulieren.

Sign up illustration
01
Plan een (advies)gesprek in

Om je het beste van dienst te kunnen zijn, is het aan te raden een adviesgesprek bij ons in te plannen. Dat kan door hier te klikken:

Ik wil graag advies
02
Ontvang een offerte op maat

Nadat we samen hét plan de campagne hebben bepaald, ontvang je offerte op maat.

Submit illustration
42 votes illustration
03
Aan de slag!

Wij gaan ervoor zorgen dat de marketing voor jouw bedrijf soepel verloopt, van start tot finish. We houden je maandelijks op de hoogte van de geboekte progressie.

Wij werken samen met geweldige mensen!

Neem gerust contact met ons op! De koffie staat altijd klaar.

Velden met (*) zijn verplicht.
Dankjewel! We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Oeps! Er is iets niet helemaal goed gegaan.

Onze missie.

Met meer dan 8 jaar ervaring in grafisch ontwerp is VIIBMEDIA de partner voor jou op het gebied van creatief maatwerk. We helpen onze relaties door middel van onze vormgeving pakketten.

VIIBMEDIA:
Kanaalstraat 24
5347KM Oss

Contacteer ons:
Email: info@viibmedia.nl
Tel: 06 16 17 31 15
www.viibmedia.nl