UOV De Kring

Duidelijk en helder.

Om in het kort, maar duidelijk uit te leggen wat de Hybride Leeromgeving (HLU, een initiatief van UOV de Kring uit Uden) inhoudt, is gekozen voor een animatievideo ofwel explainer. Binnen 2 minuten moest de werking en het proces van de HLU op een laagdrempelige manier in kaart gebracht worden. De video is gericht aan ondernemers en scholen uit Uden en moest deze doelgroep vooral informeren, maar ook aanzetten tot actie.

Bekijk de video hieronder!

De hybride leeromgeving in het kort:


De economie gaat voorspoedig, ook in Uden. Bedrijven in Uden hebben altijd behoefte aan nieuw en jong personeel, maar deze gaan vaak buiten de stad studeren en blijven daar mogelijk hangen. Daarnaast lopen bedrijven vaak voor op technologisch en maatschappelijk vlak in vergelijking met scholen, wat een leer/werk omgeving als HLU natuurlijk aantrekkelijker maakt. De voordelen die dit voor ondernemers en scholen met zich meebrengt?

  • De opleiding van de deelnemer sluit aan bij de behoefte van ondernemers en scholen.
  • Praktijk ervaring komt niet uit een boekje.
  • Je onderneming groeit sneller.
  • Door vroeg te investeren in personeel groeien ze binnen de bedrijven uit tot professionals, waar iedereen de vruchten van plukt.

Dit en meer hebben we verwerkt in de animatie!

Om tot het ideale eindresutaat te komen doorlopen we een aantal stappen. Bij het maken van een animatie komt namelijk wat voorwerk kijken.

  1. Script opstellen.
    Dit doen we door goed te luisteren in het eerste kennismakingsgesprek en alle belangrijke info op een rijtje te zetten. Vanuit daar werken we een ruwe verhaallijn uit, welke we samen doorlopen en aanpassen waar nodig. Aansluitend wordt ook de uitgesproken tekst voor de voice-over uitgewerkt. Ook hierin is ruimte voor feedback en we schaven bij tot iedereen tevreden is!
  2. Er wordt een kleurenpalet en illustratie-/ animatiestijl bepaald.
  3. Vervolgens wordt het script opgedeeld in scenes. Deze scenes worden gepresenteerd op een storyboard met de (deels) uitgewerkte illustraties en bijbehorende omschrijving, zodat de animatie van A-Z uitgeschreven is. Er wordt hierna nog één keer afgestemd over de inhoud en volgorde.

Wanneer het storyboard is afgerond wordt de animatie uitgewerkt en zie je het concept tot leven komen!

"In de zomer van 2019 hebben de mannen van VIIBMEDIA een promotievideo gemaakt die de Hybride Leeromgeving Uden op de kaart heeft gezet. Van veel woorden naar 2 minuten beeldmateriaal is het duidelijk waar de HLU voor staat. Bij ons hebben ze op een vlotte en prettige wijze een prachtig eindproduct geleverd. Mijn advies is: ga gerust onderzoeken of VIIBMEDIA wat voor jouw business kan betekenen.”

Ron Crone,
UOV De Kring Uden
Sign up illustration
01
Plan een (advies)gesprek in

Om je het beste van dienst te kunnen zijn, is het aan te raden een adviesgesprek bij ons in te plannen. Dat kan door hier te klikken:

Ik wil graag advies
02
Ontvang een offerte op maat

Nadat we samen hét plan de campagne hebben bepaald, ontvang je offerte op maat.

Submit illustration
42 votes illustration
03
Aan de slag!

Wij gaan ervoor zorgen dat de marketing voor jouw bedrijf soepel verloopt, van start tot finish. We houden je maandelijks op de hoogte van de geboekte progressie.

Wij werken samen met geweldige mensen!

Neem gerust contact met ons op! De koffie staat altijd klaar.

Velden met (*) zijn verplicht.
Dankjewel! We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Oeps! Er is iets niet helemaal goed gegaan.

Onze missie.

Met meer dan 8 jaar ervaring in grafisch ontwerp is VIIBMEDIA de partner voor jou op het gebied van creatief maatwerk. We helpen onze relaties door middel van onze vormgeving pakketten.

VIIBMEDIA:
Kanaalstraat 24
5347KM Oss

Contacteer ons:
Email: info@viibmedia.nl
Tel: 06 16 17 31 15
www.viibmedia.nl