Veelgestelde vragen

Alles wat je wilt weten in een overzicht.

Welke opdrachten kan ik bij jullie aanvragen?

U kunt op onze homepage een complete lijst vinden van alle diensten die wij leveren. Per pakket verschilt het welke diensten u kunt aanvragen. Wij raden het dan altijd aan om de informatie per pakket te bekijken wat hierbij inbegrepen zit.

Hoe gaan jullie te werk?

In alle gevallen zullen wij beginnen met een een-op-een samen met de klant. We gaan hierbij kijken naar jouw doelen en maken op basis van deze informatie een uitgedacht plan. In sommige pakketten heb je de mogelijk om alles door ons uit te laten werken. Het is een jaartraject, dus we houden je altijd op de hoogte en zullen geregeld contact met elkaar hebben om de voortgang of resultaten te bespreken.

Waar kan ik referentiemateriaal bekijken?

Onder het kopje diensten zijn op iedere pagina voorbeelden van eerder werk van ons te zien.

Hoe kunnen jullie resultaten garanderen?

Het is erg lastig om vooraf te bepalen of de resultaten ook daadwerkelijk zo zullen zijn zoals we verwachten. We doen er in ieder geval alles aan om uw tevredenheid op nummer 1 te zetten.

Kan ik mijn abonnement opzeggen?

Het opzeggen van uw pakket kan gemakkelijk door vóór de maandelijkse factuurdatum te mailen naar opzeggen@viibmedia.nl. Per abonnement verschilt uw opzegtermijn.
Sommige pakketten kunt u per maand opzeggen en sommige per jaar. Bekijk de voorwaarden per pakket voor meer informatie.

Hoeveel kost een abonnement?

Je vindt de tarieven voor onze abonnementen op de tarieven pagina. Er staat per pakket aangegeven wat de maandelijkse en eventueel jaarlijkse prijzen zijn.

Hoe verloopt de betaling?

Het eerste maandbedrag voldoe je via iDEAL, Bancontact, PayPal, Klarna of Giropay. Daarna worden de kosten automatisch maandelijks afgeschreven. Dit zorgt ervoor dat jij geen tijd kwijt bent aan het overboeken van facturen en wij onze tarieven laag kunnen houden.
Liever op factuur betalen? Dan brengen wij administratiekosten in rekening.

Wanneer wordt mijn geld afgeschreven bij een maandelijks incasso?

Het bedrag wordt maandelijks afgeschreven op de dag dat u heeft besteld. Wanneer u bijvoorbeeld het adviespakket heeft van 350,- p/m en het abonnement wordt gestart op 15 juni, zullen alle terugkerende betalingen ook op de 15e van de volgende maanden zijn. Mocht de datum niet bestaan in een maand, zal de incasso starten op de laatste dag van de maand.