Veelgestelde vragen

Alles wat je wilt weten in een overzicht.

Hoe kan ik betalen?

Het eerste maandbedrag voldoe je via iDEAL, Bancontact, PayPal, Klarna of Giropay. Daarna worden de kosten automatisch maandelijks afgeschreven. Dit zorgt ervoor dat jij geen tijd kwijt bent aan het overboeken van facturen en wij onze tarieven laag kunnen houden.
Liever op factuur betalen? Dan brengen wij administratiekosten in rekening.

Hoe krijg ik mijn ontwerp?

Je ontvangt je ontwerp per e-mail als (eventueel drukklaar) jpg, png, gif, pdf, eps, en/of svg. Als je voor de optie drukken hebt gekozen, leveren wij de goederen bij u af.

Geïnteresseerd in het werkbestand? Laat het ons weten!

Hoe vraag ik een ontwerp aan als klant?

U kunt via ons aanvraagformulier een aanvraag indienen die direct bij onze werknemers terecht komt. Toch liever mailen of bellen? Dat kan! je kunt altijd een mail sturen naar aanvragen@viibmedia.nl of bellen naar 06-16173115. Na dit telefonisch contact wordt een bevestigingsmail verstuurd met uw wensen.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn ontwerp heb?

Bij elk pakket hangt er een andere levertijd aan vast. Kijk voor de informatie per pakket/opdracht in de bevestiging van uw bestelling.

Welke opdrachten kan ik door jullie laten ontwerpen?

U kunt op onze homepage een complete lijst vinden van alle diensten die wij leveren. Per pakket verschilt het welke diensten u kunt aanvragen. Wij raden het dan altijd aan om de informatie per pakket te bekijken wat hierbij inbegrepen zit.

Kan ik mijn pakket opzeggen?

Het opzeggen van uw pakket kan gemakkelijk door vóór de maandelijkse factuurdatum te mailen naar opzeggen@viibmedia.nl. Per abonnement verschilt uw opzegtermijn.
Sommige pakketten kunt u per maand opzeggen en sommige per jaar. Bekijk de voorwaarden per pakket voor meer informatie.

Hoe vaak kan ik een ontwerp aanvragen?

Per abonnement verschilt de aanvraagperiode. Voor Starter is het het 1x per maand. Voor Promotie is het 1x per week en voor All-In pakket geldt een onbeperkt aantal aanvragen. Let op! Er wordt 1 aanvraag per keer behandeld. Na het afronden van uw aanvraag kunt u direct weer een nieuwe aanvragen bij het All-In pakket.

Wanneer wordt mijn geld afgeschreven bij een maandelijks incasso?

Het bedrag wordt maandelijks afgeschreven op de dag dat u besteld. Wanneer u bijvoorbeeld een Starter pakket heeft van 89,- en het abonnement wordt gestart op 15 juni, zullen alle terugkerende betalingen ook op de 15e van de volgende maanden zijn. Mocht de datum niet bestaan in een maand, zal de incasso starten op de laatste dag van de maand.